Untitled Documentuntitled

Bedrijf

Historiek
Polytools Fuel, Oil & Grease Systems bvba is al enige tijd bekend in België als leverancier voor brandstof-, olie- en vetsystemen. Het bedrijf is opgericht in 1999 door Dhr. R. Juliens in Mechelen.
Intussen is Polytools 1 van de sterkere spelers binnen de BENELUX-markt en levert de firma over geheel EUROPA.

Missie
De hoofdactiviteit van Polytools is de verkoop van systemen en apparaten die kunnen gebruikt worden voor de opslag en transport van vloeistoffen als water, olie en brandstof. Wij werken eveneens samen met buitenlandse leveranciers om aan gespecialiseerde vragen te voldoen en tegelijkertijd een breed assortiment aan te bieden.

Eén van onze nevenactiviteiten is de verkoop van oliespuiten, vetdoorsmeersystemen, kortom alle apparatuur die kan gebruikt worden voor het gebruik met olie en vetdoorsmeer.

Visie
Polytools wilt zijn klanten de beste service geven, en meent dat dit enkel mogelijk is als we een zeer goede samenwerking hebben met onze leveranciers. Ook wensen we de aankoop van onze klanten te vergemakkelijken door de implementatie van onze nieuwe website. De website stelt de klant eveneens in staat om op een zeer eenvoudige wijze ALLE informatie te vinden en opmerkingen of vragen te posten naar besco@skynet.be.

Ons team:

General Manager
Rudi Juliens
Tel: +32 (0) 11 48 08 00
Fax: +32 (0) 11 48 08 09
E-mail: besco@skynet.be
Administration
Els Swerts
Jeannine Rober
Tel: +32 (0) 11 48 08 01
Fax: +32 (0) 11 48 08 09